Фірмові рецепти від ресторану “Старгород”

Пивни полевка (зупа на пиві)
Овочі – картоплю, селеру, моркву, цибулю – почистити, помити. Картоплю нарізати великими кубиками, селеру і моркву – середніми кубиками.
Цибулю дрібно посікти. На суміші олії і вершкового масла спасерувати цибулю до золотистого кольору. Додати моркву і селеру, обсмажити до готовності. Окремо нарізати гриби (печериці, білі). Мисливські ковбаски нарізати і обсмажити. Зупу можна варити на курячому бульйоні або на воді. Воду (бульйон) довести до кипіння, кинути картоплю, скип’ятити. Додати пасерівку з моркви і селери, довести до кипіння, додати гриби і обсмажені ковбаски. Довести до кипіння. Довести суп до смаку – додати сіль, перець і овочеву приправу. Знову довести до кипіння, додати пиво (на шестилітрову каструлю – літр пива). Можна брати будь-яке. Якщо брати світле, смак буде ніжний, темне – смак буде з гірчинкою. Довести до кипіння – і зупа готова.

Leave us a Message