“Палаюча” кава
4 горнятка дуже міцної кави, 1 помаранч та 1 цитрину очистити від шкурки і нарізати її соломкою (шкурку), гвоздика та кориця за смаком, горнятко коньяку.
Ці три інгредієнти кладуть в невелику посудину та нагрівають. Коньяк підпалюють. У палаючу суміш наливають гарячу каву, прикривають кришкою та дають настоятися кілька хвилин. Напій переціджують через ситко і розливають у прогріті горнятка.
Адреси закладів
вул. Братів Рогатинців, 7,
тел. +38 (096) 828-51-97
працює 8:30 – 22:00
Європейська кухня, кавова карта, карта коктейлів у кав’ярні “Львівська мануфактура кави”. Тут створюють каву, яка приємно здивує навіть найвибагливіших гурманів.
Львівська мануфактура кави
вул. Братів Рогатинців, 7, (вул. Валова, 16)
тел. +38 (096) 828-51-97
працює 8:30 – 22:00
Європейська кухня, кавова карта, карта коктейлів у кав’ярні “Львівська мануфактура кави”. Тут створюють каву, яка приємно здивує навіть найвибагливіших гурманів..
Це вже друга «Мануфактура кави» у Львові. Заклад втілює ідею невеличкого кавового заводу, мануфактури. Тут подають класичну місцеву випічку, зокрема сирники та штруделі, а також круасани й тірамісу