Фірмові рецепти від Kredens cafe

Кава по-грузинськи 
На 20 г кави – 40 мл води, 30 г цукру, 20 мл віскі (коньяк), 60 мл вершків, шоколадна крихта.
Каву заварюють по-особливому: з цукру готують золотисту карамель (розтоплюють на вогні) і додають у чашки. В джезві підігрівають і підпалюють коньяк. Палаючим наливають його на карамель і гасять приготованою кавою. До кави подають збиті вершки, викласти їх гіркою на каву і посипають шоколадною крихтою


Кава з корицею і перцем 
На 200 мл води – 1 ч. ложка меленої кави. 0,5 ложки меленої кориці, 4 горошини чорного перцю, 4 гвоздики, цукор до смаку.
Гвоздику і перець кладемо у воду і кип’ятимо близько 10 хв. Знімаємо з вогню, відставляємо, щоб відвар настоявся 3 хв. У горнятко кладемо по пів чайної ложки розчинної кави, цукор і заливаємо приготованим відваром. Посипаємо корицею.


Кава з вишнями
На 200 мл завареної кави – 2 ст. ложки вишневого соку, 3-4 ст. ложки шоколадного сиропу, 50 мл солодких збитих вершків, 1 ст. ложка натертого шоколаду (можна білим), зацукровані вишні – для прикраси.
Готуємо каву, розмішуємо з вишневим соком і шоколадним сиропом. Розливаємо у горнятка, зверху посипаємо натертим шоколадом і прикрашаємо вишнями.

Leave us a Message