Рибна тареля
Кальмари, кілька, судак, солений лосось, масляна,молоко, борошно, олія, сіль, перець, перець чилі, сушений орегано, яйця, панірувальні сухарі, декілька скибок чорного хліба, декілька зубців часнику, зелень кропу та петрушки.
Труби кальмарів нарізати на тоненькі кільця. вимочувати у молоці, так змякне мясо кальмарів. ледь обваляти їх у борошні й обсмажити на олії. присмачити сіллю, перцем та петрушкою і викласти на велику пласку тарелю. так само притрусити борошном кільку. велику кільку попередньо почистити. посмажити в оливковій олії, додаючи насіння перцю чилі, сушене оригано. теж покласти на таріль, поряд з кальмарами. з філе судака зняти шкіру, нарізати його на тонкі подовгасті шматки. обваляти їх у паніровці з яєць, молока і сухарів та обсмажити в олії. напередодні засолити лосось і масляну, натерти сіллю з цукром, за бажанням – посипати зеленню кропу і петрушки, загорнути у полотняну серветку і залишити в холодильнику. покласти солений лосось та масляну на грінки з чорного хліба і часнику. приготувати часниковий соус та соус з меду та лимону


Більше про заклад

Бармен закладу приготує будь-який класичний коктейль, в меню є 17 унікальних коктейлів з особливими назвами, як-от ”Личаків” чи ”Офіс”. Інтер’єр та концепція закладу розкривають тему Львівської національної опери. На стінах закріплені елементи декорацій театру, які дизайнери віднайшли у майстернях Опери, є креслення будівлі і навіть хусточка Соломії Крушельницької. Тут транслюють відео з репетицій та вистав Оперного.
Поруч з входом в ресторан тримає постійна пряма трансляція з-під землі, з колекторів, де тече Полтава. У ”Лівому Березі” грають два класичні квартети. Усі учасники квартету є музикантами Львівського театру опери і балету. В репертуарі – класичні та джазові твори, а також сучасні обробки української народної музики.

 

Published by admin