Баклажани, перець і помідори запекти на відкритому вогні або на розпеченому вугіллі. далі їх почистити, зняти шкірку, з перцю видалити зернята. дрібно нарізати, додати подрібнену цибулю, часник, зелень, посолити. якщо страва подається гарячою – полити її вершковим маслом, якщо холодною, дати настоятись і прикрасити листями салату.


Салат єреванський 1 порція 
Помідори 80 г, огірки 80 г, цибуля синя 25 г, перець чилі 3г, сіль 3 г, кінза 5 г, базилік 5 г,олія соняшникова 20 г, салат качанний 5 г
Помідори та огірки помити і нарізати вел. шматками. почистити цибулю, нарізати кружальцями. дрібно нарізати перець чилі. додати базилік, кінзу, посолити, заправити олією. прикрасити листям салату
Рулетики з баклажаном, фаршировані горіхом і шафраном (ресторан “Тарон”)
Баклажани – 180 г,сіль – 1 г, олія соняшникова – 20 г, горіх грецький – 30 г, майонез – 60 г, часник 5 г, шафран 3 г, салат качанний 20 г
Баклажан нарізати вздовж посолити, дати соку стекти до 20 хв, обсмажити в киплячій олії. мелені грецькі горіхи, подрібнений шафран і часник перемішати з майонезом. масу викласти на обсмажений баклажан і ззагорнути рулетиком. готову страву прикрасити листками салату.


Ресторан “Тарон”

13.11.2017 adminРекомендовані кнайпи та ресторації
Адреса: вул. Кузневича, 16а
Телефон: 032-2377035
Години роботи: 12:00 – 23:00
У просторих залах ресторану “Тарон” відтворена атмосфера середньовічного Кавказу. Авторська кавказька кухня, 12 видів шашлика. М’ясні страви готуються на відкритому вогні. Фірмовий хліб Шоті випікається в особливій печі – тонірі

Published by admin