Адреса: м.Львів, вул Сербська, 3
Графік роботи: 10:00- 22:00
Телефон: (050)430-60-33
Львівська майстерня шоколаду – це просто рай для тих, хто любить солодке. Вам одразу захочеться там поселитися і пробувати все по черзі, а потім – по колу.
На першому поверсі знаходиться невелика затишна кнайпочка з відкритою терасою, на другому – магазин. Там продається величезна кількість всіляких цукерок, шоколадних плиток, шоколаду і шоколадних виробів.
Послуги: Шоколад, гарячий шоколад. Безкоштовний WI-FI.
Бонуси та знижки: Знижки власникам картки Локаль. 50% знижка на плитки шоколаду – по вихідних протягом 15 хвилин о 14:00.


З історії
В історичних документах кам’яниця на місці сучасного будинку № 3 на вул. Сербській вперше згадується в середині XVI ст. Із XVII ст. за нею закріпилася назва “кам’яниця Петровичівська”, що походить від прізвища власника – міщанина вірменського походження. У 1713–1714 рр. кам’яницю піддали ґрунтовній реконструкції.
Будинок цегляний, на стрічкових фундаментах з бутового каменю, з пивницями, на невисокому кам’яному цоколі, чотириповерховий, отинькований, з двосхилим дахом, у плані має форму видовженого прямокутника. Збереглася первісна, характерна для давнього Львова планувальна структура: кам’яниця дводільна, тритрактова з широкими сіньми-проїздом, перекритим хрестовим склепінням.


Львівська майстерня шоколаду (вул. Січових Стрільців)

м. Львів, вул. Січових Стрільців, 5
тел. 067 313 2403, 050 378 23 62

Published by admin