Концепція закладу полягає у незвичному поєднанні Х&Х – тобто хот-догів і хачапурі -з шампанським. Хот-доги тут також незвичні. Відвідувачі особливо радять хот-дог з кров’янкою та карамелізованою грушею. Різновидів хачапурі в “Шампанерії Х&Х” теж багато. В меню також є салати, супи, супи, десерти. Шампанське тут представлене як вітчизняне, так й іноземне (французьке, італійське, іспанське, грузинське). Усього 25 видів. Напій подадуть з полуницею або шматочком хамона. Також в меню шампанерії представлені два види устриць: середньоземноморська дика і фермерська. Устриці треба бронювати заздагелідь. Кухня відкрита, тому можна спостерігати, як з великої цегляної печі дістають ваше замовлення. Кожну страву подають у спеціальному керамічному посуді.

 

Published by admin