Фаршировані грибочки від ресторану “Старий рояль”

Інгредієнти:
Печериці – 20 шт., оливкова олія – ​​1 ст.л., часник – 2-3 зубчики, домашній сир – 240 г, чорний перець, орегано – по ¼ ч. л., сіль, чебрець – за смаком, пармезан (тертий) – 100 г.

Приготування:

1. Відділіть ніжки грибів від капелюшків.

2. Дрібно наріжте ніжки і часник. Обсмажте на гарячій олії протягом 5-10 хвилин з додаванням чебрецю. З’єднайте смажені гриби з домашнім сиром і пармезаном. Приправте і перемішайте.

3. Заповніть начинкою капелюшки грибів.

4. Запікайте при 180°C 20-25 хвилин до золотистого кольору.

Більше про ресторан “Старий рояль”