Інгредієнти:
Печериці – 20 шт., оливкова олія – ​​1 ст.л., часник – 2-3 зубчики, домашній сир – 240 г, чорний перець, орегано – по ¼ ч. л., сіль, чебрець – за смаком, пармезан (тертий) – 100 г.

Приготування:

1. Відділіть ніжки грибів від капелюшків.

2. Дрібно наріжте ніжки і часник. Обсмажте на гарячій олії протягом 5-10 хвилин з додаванням чебрецю. З’єднайте смажені гриби з домашнім сиром і пармезаном. Приправте і перемішайте.

3. Заповніть начинкою капелюшки грибів.

4. Запікайте при 180°C 20-25 хвилин до золотистого кольору.


Більше про ресторан “Старий рояль”

Адреса вул. Ставропігійська, буд. 3, Львів
Телефон (0322) 727-094
В ресторані “Старий рояль” Ви зможете спробувати чудові страви української кухні. Вас приємно здивують уважні офіціанти, старовинний інтер’єр, приємна жива музика. Ви можете провести тут незабутній романтичний вечір, вишуканий бенкет до 75 осіб чи просто вільний час.
Кухня: європейська, українська

Більше рецептів:

Гусяча грудка під ягідним соусом від ресторану “Старий рояль”

Штрудель з куркою і грибами від ресторану “Старий рояль”

Published by admin