Для начинки і подачі:

Курячі стегна – 1100-1200 г, печериці – 250 г, твердий сир (тертий) – 150 г, часник (подрібнений) – 3 зубчики, петрушка (подрібнена) – 1 пучок, панірувальні сухарі – 2-4 ст.л., сіль, чорний перець – за смаком, рослинне і вершкове масла – перед випіканням, рукола, помідори чері – для подачі

Приготування:

1. Замісити м’яке і еластичне тісто з усіх компонентів.
2. Охолодити (30 хвилин).
3. Помийте гриби,висушіть і наріжте пластинами.
4. Стегна помийте, видаліть шкірку і кістки.
5. Наріжте філе невеликими шматочками. Обсмажте м’ясо на розпеченому маслі протягом 1-2 хвилин.
6. Обсмажте до м’якості гриби.
7. Змішайте м’ясо, гриби, петрушку, сир, часник, сіль і перець.
8. Розкачайте тісто в тонкий пласт на посипаній борошном поверхні. Розподіліть сухарі, відступивши від країв тіста. Рівномірно розподіліть начинку. Змастіть краї тіста рослинним маслом.
9. Зверніть в щільний рулет.
10. Змастіть поверхню рулету розтопленим вершковим маслом.
11. Випікайте при 200°C 35 хвилин.
12. Подавайте порційно, прикрасивши зеленню і помідорами чері.


Більше про ресторан “Старий рояль”

Більше рецептів:

Гусяча грудка під ягідним соусом від ресторану “Старий рояль”

Фаршировані грибочки від ресторану “Старий рояль”

Published by admin