Для начинки і подачі:

Курячі стегна – 1100-1200 г, печериці – 250 г, твердий сир (тертий) – 150 г, часник (подрібнений) – 3 зубчики, петрушка (подрібнена) – 1 пучок, панірувальні сухарі – 2-4 ст.л., сіль, чорний перець – за смаком, рослинне і вершкове масла – перед випіканням, рукола, помідори чері – для подачі

Приготування:

1. Замісити м’яке і еластичне тісто з усіх компонентів.
2. Охолодити (30 хвилин).
3. Помийте гриби,висушіть і наріжте пластинами.
4. Стегна помийте, видаліть шкірку і кістки.
5. Наріжте філе невеликими шматочками. Обсмажте м’ясо на розпеченому маслі протягом 1-2 хвилин.
6. Обсмажте до м’якості гриби.
7. Змішайте м’ясо, гриби, петрушку, сир, часник, сіль і перець.
8. Розкачайте тісто в тонкий пласт на посипаній борошном поверхні. Розподіліть сухарі, відступивши від країв тіста. Рівномірно розподіліть начинку. Змастіть краї тіста рослинним маслом.
9. Зверніть в щільний рулет.
10. Змастіть поверхню рулету розтопленим вершковим маслом.
11. Випікайте при 200°C 35 хвилин.
12. Подавайте порційно, прикрасивши зеленню і помідорами чері.


Більше про ресторан “Старий рояль”

Адреса вул. Ставропігійська, буд. 3, Львів
Телефон (0322) 727-094
В ресторані “Старий рояль” Ви зможете спробувати чудові страви української кухні. Вас приємно здивують уважні офіціанти, старовинний інтер’єр, приємна жива музика. Ви можете провести тут незабутній романтичний вечір, вишуканий бенкет до 75 осіб чи просто вільний час.
Кухня: європейська, українська


Більше рецептів:

Гусяча грудка під ягідним соусом від ресторану “Старий рояль”

Фаршировані грибочки від ресторану “Старий рояль”

Published by admin