Приготування

1. На гусячих грудках зробіть невеличкі надрізи. Обсмажте їх на сухій пательні по 5 хв з кожного боку. Помістіть м’ясо в розігріту до 180 градусів духову піч на 15 хв. Далі накрийте фольгою та помістіть у вимкнуту духовку ще на 10 хв.

2. Далі готуємо ягідний соус.
Розтопіть в кастрюлі вершкове масло, додайте цукор і готуйте на маленькому вогні, помішуючи, доки цукор не розчиниться.

Всипте ягоди ( можна заморожені ), додайте лимонний сік і дайте закипіти, після чого влийте вино.
Добре додати трохи гвоздики та кориці.
Пропустіть соус через сито, знову помістіть його в кастрюлю й готуйте, помішуючи, на слабкому вогні протягом 20 хв.

3. Готові грудки наріжте зручними скибками, полийте соусом та довершіть страву цільними ягодами, листочками м’яти та гранатовими зернями.


Більше про ресторан “Старий рояль”

Більше рецептів:

Штрудель з куркою і грибами від ресторану “Старий рояль”

Фаршировані грибочки від ресторану “Старий рояль”

Published by admin