Приготування

1. На гусячих грудках зробіть невеличкі надрізи. Обсмажте їх на сухій пательні по 5 хв з кожного боку. Помістіть м’ясо в розігріту до 180 градусів духову піч на 15 хв. Далі накрийте фольгою та помістіть у вимкнуту духовку ще на 10 хв.

2. Далі готуємо ягідний соус.
Розтопіть в кастрюлі вершкове масло, додайте цукор і готуйте на маленькому вогні, помішуючи, доки цукор не розчиниться.

Всипте ягоди ( можна заморожені ), додайте лимонний сік і дайте закипіти, після чого влийте вино.
Добре додати трохи гвоздики та кориці.
Пропустіть соус через сито, знову помістіть його в кастрюлю й готуйте, помішуючи, на слабкому вогні протягом 20 хв.

3. Готові грудки наріжте зручними скибками, полийте соусом та довершіть страву цільними ягодами, листочками м’яти та гранатовими зернями.


Більше про ресторан “Старий рояль”

Адреса вул. Ставропігійська, буд. 3, Львів
Телефон (0322) 727-094
В ресторані “Старий рояль” Ви зможете спробувати чудові страви української кухні. Вас приємно здивують уважні офіціанти, старовинний інтер’єр, приємна жива музика. Ви можете провести тут незабутній романтичний вечір, вишуканий бенкет до 75 осіб чи просто вільний час.
Кухня: європейська, українська

Більше рецептів:

Штрудель з куркою і грибами від ресторану “Старий рояль”

Фаршировані грибочки від ресторану “Старий рояль”

Published by admin