З 1 по 14 лютого у Національному драматичному театрі імені М. Заньковецької триватиме святкова акція – кожен охочий може вкинути до скриньки Амурчика привітальну листівку і взяти участь у розіграші фотосесії або спільного походу на каву з улюбленим актором чи працівником Театру.
Скринька Амурчика стоятиме поблизу театральних кас відсьогодні і до Дня Валентина. Кожен глядач зможе прийти сюди і кинути свою листівку, адресовану конкретному працівнику театру. Слід обов’язково вказати свої контактні дані, аби Амурчик потім зміг знайти людину, яка прислала листівку. 17 лютого зі всіх надісланих йому листівок кожен «заньківчанин» вибере найбільш оригінальну та цікаву. Переможці отримають квиток на будь-яку виставу Театру, а також запрошення на філіжанку кави від того, кому адресували листівку.

Крім цього, 20 лютого Амурчик також від себе обере 5 найцікавіших відкриток, автори яких отримають у подарунок фотосесію із улюбленим «заньківчанином». Результати розіграшу будуть оголошені на веб-сайті Театру.

https://galinfo.com.ua/news/podaruy_lystivku__vygray_pohid_na_kavu_z_ulyublenym_zankivchanynom_280113.html

Published by admin