Нам знадобиться:

👉120 мл свіжозвареної кави Totti Caffe
👉250 мл молока
👉1-2 ч. ложки цукру
👉2 ст. ложки гарбузового пюре
👉1 ч. ложка екстракту ванілі
👉1 ч. ложки меленої кориці
👉1/4 ч. ложки меленого мускатного горіха
👉1/4 ч. меленого імбиру
👉1/4 ч. меленої гвоздики
👉збиті вершки

Приготування:

1. Заздалегідь відварити або запекти гарбуз, очистивши його від шкірки.

2. Заварити міцну каву Totti Caffe (півсклянки).

3. У каструлі змішати гарбуз, молоко, цукор і збити їх міксером на маленькій швидкості. Поставити на вогонь і постійно помішувати гарбузову суміш. Перед тим, як вона почне закипати, додати в каструлю екстракт ванілі, корицю, гвоздику, імбир, мускатний горіх і перемішати. Вимкнути гарбузову суміш для латте, не доводячи до кипіння.

4. Ще раз збити суміш в блендері, або простим віночком. Важливо, щоб на гарбузової суміші з’явилася пінка.

5. Налити гарбузову суміш в кружку, потім додати до неї каву. Перемішати ложкою і за бажанням прикрасити напій збитими вершками та молотою корицею.

Published by admin