Хачапурі на решітці
Листкове тісто, 100 г сиру сулугуні, 2 ст. ложки олії оливкової, італійські спеції, сіль і перець – до смаку.
Сир сулугуні нарізати скибками і замаринувати в оливковій олії, прянощах та італійських травах.
Тісто розкачати і сформувати квадратики до 10х10 см. Загорнути сир у тісто і покласти на сітку на мангалі. Декілька хвилин – і хачапурі готові.


Італійський салат
0,5 кг курячого філе, 200 г печериць, 3 помідори, 2 огірки, суміш листя салатів, 1 ч л гірчиці, сік 1/4 лимона, 100 г сиру пармезану, 100 мл сметани, приправи – до смаку, 100 г фарфале – макаронів-”бантиків”.
Курку і гриби нарізати великими шматками, обсмажити на оливковій олії до утворення золотистої скоринки.
За цей час зварити макарони та остудити їх. У велику миску нарізати помідори, огірки, помідори, викласти туди курку з печерицями, макарони, суміш салатів і заправити сметаною, гірчицею, додати трошки лимонного соку. Приправи дати до смаку. Викласти у сальник і посипати пармезаном.

Published by admin