Інгредієнти: Капуста велика – 1 шт. Риж – 500 г. Свинина (змелена) 500 г. Яйце – 2 шт. Морква (велика) – 1 шт. Цибуля – 1 шт. Сметана – 1 склянка. Кілька помідорів або помідоровий концентрат

Приготування:

Риж
Риж відварюємо так, щоб не розварився. Тому варимо його у літрі води. Моркву тремо на грубій терці і смажимо на олії з посіченою цибулею. Головку капусти опускаємо в окріп на 10 хвилин. Виймаємо і знімаємо з неї листя так, щоб воно не порвалося. Якщо листя починає відокремлюватись важче, то опускаємо головку знову в окріп.
Риж мішаємо з яйцями, морквою, цибулею і м’ясом. Накладаємо начинку на листя і загортаємо голубці.

Published by admin