Інгредієнти: 800 г філе яловичини, 1 середня цибулина, 2 помідори, 2 огірки, 1 морквина, нарізана довгими смужками, сіль, перець, майоран, базилік, петрушка, кріп.
Приготування. М’ясо помити і на годину замаринувати в спеціях. Нарізати моркву довгими смужками. А цибулю накраяти півкільцями. Зробити надріз у глиб м’яса по довжині волокон. Надрізи нашпигувати смужками моркви. Посолити і поперчити м’ясо – за смаком. Покласти його в гусятницю чи сковорідку. Підсмажити філе рівномірно з обох боків. Зверху накласти нарізаної цибулі, решту моркви і накрити кришкою. На слабкому вогні довести страву до готовності. Приблизний час приготування – 50 хв. М’ясо вийняти, охолодити і порізати на тонкі шматки поперек волокон. Подавати з накраяними огірками і помідорами. Декорувати листям салату, зеленню петрушки і кропу.