Інгредієнти: 2 баночки по 180 г консервованого тунця в олії (або сайри або горбуші), 400 г вареної картоплі, 350 г помідорів, 2 варені яйця, 2 цибулини, сіль, майонез.
Для прикрашення: 3 білки, оливки, листя салату
Приготування: Рибу розімніть виделкою. Помідори поріжте кубиками, картоплю обберіть і наріжте кубиками теж. Яйця натріть на великій терці. Цибулю дрібно покришіть. Змішайте рибу, картоплю, помідори, яйця, цибулю, трошки посоліть. Заправте майонезом. Викладіть салат гіркою. Білки натріть на дрібній терці (жовтки можна додати в салат), оливки дрібно покришіть. Викладіть оливки у вигляді п’ятикутників, решту заповніть білками – у нас утворюється футбольний м’яч. Листя салату поріжте і виложіть навколо м’яча – це футбольне поле.


Ніжний короп у сметані від Наталки Карпи

Published by admin