Склад:
Чорний ром – 20 мл;
Еспресо – 60 мл;
Гарячий шоколад – 60 мл;
Карамельний сироп – 15 мл;
Взбите молоко – 100 мл.

Приготування:
Стінки келиха облити шоколадом. Збити еспресо, ром, карамельний сироп, молоко. Виливаємо в келих і насолоджуємось! Післясмак буде, як у лікеру Baileys і не залишить байдужим нікого!


Кав’ярня на бабметлі (Львів)
Міцна ароматна кава – одна з перших асоціацій зі Львовом. Один з улюблених закладів кав’ярня  «На Бамбетлі», яка працює вже 18 років. Сама назва «бамбетль» – це назва старовинної  лавки, яка розкладається щоб полежати, та збирається для сидіння. В кафе багато таких бамбетлів, що вкрити м’якими подушками, приглушене освітлення, аромат кави, тиха музика, все це допомогає поринути в особливий теплий світ, де нема місця метушні та повсякденним клопотам. Як зазначають постійні відвідувачі, «…тут душа здатна відігрітися, розслабитись і відкрити свої самі добрі чакри…». Одна з родзинок кав’ярні – підвіконня для сидіння, на яких ви зможете зручно разместится, щоб скуштувати ароматної кави і традиційного штруделя. Що рік кав’ярня створює щось нове, щоб здивувати гостей закладу, тому в меню окрім кави у джезві, яка на нашу думку краща в місті, є понад 20 файних кавових коктейлів.

Published by admin