Кава по-грузинськи
Складники:
Кава 10 г, цукор 15 г, коньяк 10 мл, вершки 30 мл, шоколадна крихта 3 г, вода 20 мл
Цю каву готують в особливий спосіб: Спочатку готують з цукру золотисту карамель і наливають в чашку. В джезві підігріти і підпалити коньяк. Палаючим налити його на карамель і погасити приготованою кавою. До кави подати збиті вершки, виклавши їх гіркою на каву і посипати шоколадною крихтою.


Кава “Козацька”
Складники:
Міцна кава 80 мл, горілка 100 мл, вино 70 мл, лід 2 куски, цукор
Всі компоненти змішують і розливають у склянки. Подають охолодженою з льодом. Вино краще брати червоне сухе.


Адреса закладу:

м.Львів, вул.Федорова, 12
Розклад роботи:з 9:00 до 23:00
Телефон:(032) 235 74 61

Published by admin