Кава з апельсином
На 4 порції:
600 мл гарячої міцної кави, 10 мл свіжих вершків, 2 столові ложки цукру, 1 чайна ложка апельсинової цедри, 15 мл апельсинового лікеру, 4 дольки апельсину
Вершки збити, додати до них цукор і апельсинову цедру. Покласти вершки в холодне місце на 30 хв, поки не загуснуть. Каву розлити у філіжанки і в кожну додати по 2 столові ложки лікеру. Прикрасити збитими вершками і долькою апельсину.
Кава по-мексиканськи
Інгредієнти: 75 мл гарячої міцної кави, 1 чайна ложка шоколадного сиропу, 1 столова ложка збитих вершків, 1/4 чайної ложки кориці, 1/8 чайної ложки мускатного горіху, 1 чайна ложка цукру
Приготування: Збиті вершки змішати з половиною кориці, мускатним горіхом і цукром. Збити. Решту кориці додати до гарячої кави. У нагріту філіжанку налити шоколадний сироп, додати каву, додати каву, розмішати. Тоді додати вершки збиті зі спеціями.
Адреса: пл. Катедральна, 6
Телефон:032-2975675 032-2757283
Години роботи: 8:00 – 22:00