Безалкогольний глінтвейн
Різдво не можливо уявити собі без палаючого вина. Запах солодощів та винограду є невід’ємною частиною цілої зимової пори. Навіть без алкоголю, глінтвейн здатен перетворити любу подію на справжнє свято.
Інгредієнти: виноградний сік – 3 склянки, вода – 1 склянка, апельсин – 1 дольки, лимон – 1 дольки, яблуко – 2-3 дольки, цедра – 1 шт., кориця – 3 палочки, гвоздика – 4-5 шт., молодий імбир – 1/2 ст. л. (або свіжо натертий), кардамон – кінчик ч. л., запашний перець – кінчик ч. л. або 2 горошини, зірочки бадьян – 2 шт.
Спосіб приготування:
вилити сік і воду в каструлю, додайте приправи та цедру, нагрійте, не доводячи до кипіння, додайте свіжих фруктів, трішки потримайте напій на вогні, після чого дайте вистигнути 5-7 хв., за бажанням додайте цукор.


Шоу-бар «0,5»
вул. Коперніка, 5 +38 (032) 261-22-20, +38 (098) 055-05-05
12:00-23:00 – будні, пт., сб. – 12:00 – до останнього гостя

Кухня у шоу-барі «0,5» – львівська кухня 70-80-их років Можна танцювати на барній стійці, проводятся тематичні вечірки в різних стилях. Фірмові страви гороховий суп з реберцями, фаршмак на тостах, котлети «Шкільні», оладки з варенням

Published by admin