Ідеальний осінній напій, який кожному буде до вподоби.
Нам знадобиться:
?120 мл свіжозвареної кави Totti Caffe
?250 мл молока
?1-2 ч. ложки цукру
?2 ст. ложки гарбузового пюре
?1 ч. ложка екстракту ванілі
?1 ч. ложки меленої кориці
?1/4 ч. ложки меленого мускатного горіха
?1/4 ч. меленого імбиру
?1/4 ч. меленої гвоздики
?збиті вершки
Приготування:
1. Заздалегідь відварити або запекти гарбуз, очистивши його від шкірки.
2. Заварити міцну каву Totti Caffe (півсклянки).
3. У каструлі змішати гарбуз, молоко, цукор і збити їх міксером на маленькій швидкості. Поставити на вогонь і постійно помішувати гарбузову суміш. Перед тим, як вона почне закипати, додати в каструлю екстракт ванілі, корицю, гвоздику, імбир, мускатний горіх і перемішати. Вимкнути гарбузову суміш для латте, не доводячи до кипіння.
4. Ще раз збити суміш в блендері, або простим віночком. Важливо, щоб на гарбузової суміші з’явилася пінка.
5. Налити гарбузову суміш в кружку, потім додати до неї каву. Перемішати ложкою і за бажанням прикрасити напій збитими вершками та молотою корицею.