Інгредієнти: Вуджені ребра – 500 г. Цибуля – 1 шт. Морква – 1 шт. Корінь петрушки – 1 шт. Бульба – 2 шт. Риж – 1/2 склянки. Томатна паста – 1 склянка. Слоїк квашених помідорів. Олія
Сіль. Перець. Лавровий листок. Базилік
Приготування: Ребра варимо півгодини, відтак додаємо потерті на грубій терці моркву і петрушку, порізану бульбу і риж. Солимо, перчимо, додаємо лавровий листок. Цибулю засмажуємо на олії. Ще через півгодини додаємо перетерті помідори, пасту, цибулю і базилік або кріп. Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і даємо настоятись.


Мар’яна Орестівна Савка — українська поетеса, дитяча письменниця, літературознавець, публіцист, головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева», перекладач, громадський діяч.

Фото з сайту https://reporter.zt.ua/

Published by admin