Інгредієнти: Телячі ребра – 500 г. Цибуля – 1 шт. Морква – 1 шт. Корінь петрушки – 1 шт.Бульба – 2 шт. Селера – 1 шт. Молодий горошок – 1 склянка. Каляфйор – 1 шт. Броколі – 1 шт. Брюсельська капуста – 1 шт. Часник – 1 зубчик. Вершкове масло – 50 г. Зелень кропу. Петрушка.
Духмяний перець. Суміш перців у млинку. Сіль
Приготування: Легко обсмажуємо ребра на маслі. Після чого кидаємо їх у воду і варимо годину. Додаємо духмяний і чорний перець. На маслі, яке залишилось після реберець, легко, хвилин із 15, тушкуємо цибулю, додаючи на пательню порізану кубиками селеру.
До росолу докидаємо корінь петрушки, порізану плястерками моркву і горошок – варимо 10 хвилин. Потім додаємо до зупи порізану картоплю, а також броколі, качанчики брюсельської капусти і каляфйор, розламавши його на окремі суцвіття. Варимо 10-15 хвилин. Заправляємо тушкованою цибулею з селерою і зеленню. До смаку можна додати також суміш перців та сметану.
Оксана Олегівна Караванська — українська модельєрка.
Фото з сайту https://vseosvita.ua/