Інгредієнти: 200 г курячого філе, 100 г голландського сиру, 50 г муки, 2 яйця, 2 види салату – “лоло-россо” та “айсберг”, помідори чері, петрушка, сіль, перець, олія, бальзамічний оцет
Приготування: Ділимо куряче філе на дві частини. Натираємо на терці сир, розбиваємо на тарілочку яйця. Для м’якості й соковитості курячого м’яса перед паніруванням та смаженням поливаємо його декількома краплями олії. Філе паніруємо вв борошні, потім – у яйцях. За цей час запалюємо під пательнею вогонь. Коли вона нагріється, смажимо філе, але не більше як 30 с з кожного боку. Потім викладаємо сир на кожен бік філе і так само смажимо по 30 с. Виключаємо і готуємо гарнір. Рвемо руками листя салату на шматки середнього розміру, поливаємо оливковою олією та бальзамічним оцтом, трошки солимо і скроплюємо декількома краплями лимонного соку. Оформляємо страву. На тарілки викладаємо салат, прикрашаємо порізаними помідорами, петрушкою та кладемо бризоль