Складники: гриби, гречка, яйце, гарбуз чи кабачок, вівсяні пластівці, цибуля, морква.

Спосіб приготування: Відварити гриби і гречку. До цього додати сире яйце. Пластівці можна давати сирі або лише трошки запарити, гарбуз можна сирий натерти. Опісля додати натерту і зісмажену цибулю з морквою. Тоді бритванку застелити папером і викласти на неї фарш. Перед випіканням необхідно зачекати, щоб майбутній пиріг набряк. Випікати недовго, щоб зарумяніло! Ну а далі їсти…


Преосвященніший Володимир, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ

Джерело: https://velychlviv.com/yepyskop-na-kuhni-retsept-grybnogo-pyroga-vid-vladyky-volodymyra/?fbclid=IwAR2KW9cxDMAXWMl6NafkEAeKqBtCpCINfUoheqWR_F7hJ1LrskgbdRYJ96k

Published by admin