– Печиво Савоярді – 200 гр;
– Домашній сир – 180 гр;
– Сир Маскарпоне – 60 гр;
– Цукрова пудра 1 ст. л.;
– Міцний еспресо – 50 мл;
– Какао-порошок за смаком.
Приготування:
Заваріть міцний еспресо і залиште остигати. Подрібніть Савоярді блендером у крихту. Окремо змішайте Маскарпоне з домашнім сиром і цукровою пудрою. Каву перелийте до крихти печива та перемішайте. Поєднайте цю масу з попередньою. Перемішайте і замісіть тісто. З тіста сформуйте кульки розміром з волоський горіх. Обваляйте кожен у какао, складіть їх на якусь площину та покладіть в холодильник на 2-3 год. Перед подачею повторно присипте цукерки какао. Замість какао можно взяти шоколадний напій (в порошку). Він надасть цукеркам додаткову солодкість.