Соус:
???? Масло вершкове – 50 гр;
???? Цукор – 200 гр;
???? Молоко – 300 гр;
Приготування:
Сотейник ставимо на вогонь, додаємо масло та розтоплюємо його. Трохи збільшити Т°C та додати цукор. Помішуючи, карамелізуємо і доводимо масу до однорідності. Додамо тепле молоко. Перемішуємо усі складові, розчиняючи цукор у молоці. Вогонь на мінімум і уварюємо соус до щільної, але еластичної структури.
Латте:
???? Еспресо – 70 мл;
???? Молоко – 210-250 гр;
???? Соус – 50 гр.
Приготування:
У келих укласти соус. Збити молоко в піну і залити у келих. Еспресо акуратно влити, щоб вийшов шаруватий коктейль. Прикрасити можна збитими вершками та карамельним соусом!